The Ford Torino Page Homepage
Forum Home Forum Home > Model Specific Forum > 1972-1976 Ford and Mercury
  New Posts New Posts RSS Feed - No power under a load
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

No power under a load

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Green87 View Drop Down
Brand New Member
Brand New Member
Avatar

Joined: 15-July-2016
Location: Ik
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Green87 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No power under a load
    Posted: 15-July-2016 at 5:36PM
Hi everyone I have a 1976 Ford Torino with a 351w with 48000 miles on it.I installed a new intake and a 600 cfm Holly carb now it doesn't have any power when under a load and it stalls out when I put my foot in to it any help would be great
Back to Top
Eliteman76 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 20-March-2006
Location: Nebraska, USA
Status: Offline
Points: 4539
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eliteman76 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31-October-2018 at 6:28AM
While I feel rather stupid, I moved this thread to a section out of the "tools" area. Considering this is from 2016, hopefully you were able to figure your issues out.
Andrew
Back to Top
Rockatansky View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 30-July-2010
Location: On The Road
Status: Offline
Points: 4157
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rockatansky Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31-October-2018 at 6:41AM
plugged cat?
72 GT Ute
   
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.